Owatec Group Oy – vesi- ja ympäristöalan yhtiö

Owatec tarjoaa vedenkäsittelyteknologian lisäksi yrityksille, teollisuudelle ja huoltolaitoksille asiantuntijapalveluita ja kehittämisprojektien toteutusta. Owatec tarjoaa korkeatasoiseen osaamiseen ja tutkimukseen pohjautuvaa uutta liiketoimintaa uusien tuotteiden ja palvelujen muodossa kotimaisille ja ulkomaisille markkinoille.

Owatec Group Oy on oululainen yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö. Tuotanto- ja testaustilat sijaitsevat Oulun seudulla Tupoksessa.

Palvelut

vedenkäsittelyn asiantuntija

Asiakaskontaktointi & Myynti

Ulkoistamalla vedenkäsittelyn asiantuntijalle vapautat itsesi yrityksen ydinprosesseihin. Pitkän linjan asiantuntijoiden, sekä onnistuneiden referenssien johdosta tarvittavat toimenpiteen veden- ja lietteen käsittelyyn voidaan määrittää nopeasti.

modulaariset laiteratkaisut

tuotanto

Kontteihin rakennetut ratkaisut mahdollistavat nopean asennuksen ilman suuria inframuutoksia. Palvelusopimus sisältää tarvittavan laitteiston, minkä johdosta asiakkaan ei tarvitse tehdä laiteinvestointeja.

 

Testaus- ja laboratoriopalvelut

tutkimustyö

Optimoitujen prosessien määrittämiseen tarjoamme käsiteltäville vesille sekä lietteille laboratoriotestausta. Tuotamme testaukset mm. kemikaalien määrittämiselle tai annostuksen optimointiin, hapetus- tai liukoisuuskokeille tai muille testauksille, mitkä suoritamme tarvittavat kokeet laboratoriossamme.

Asiakaskohteeseen tarjoamme täydenmittakaavan pilotointia suunnitellulla ratkaisukokonaisuudella.

 

Owatec henkilökunta

Tutustu ammattilaisiimme

Hallitus

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme?

Kontaktoi meidät ja kerromme Owatecin toiminnasta lisää!

Yhteystiedot