vedenkäsittelyn ja raaka-aineiden hyödyntämisen Referenssit

Meillä Owatec Groupilla on laaja asiantuntemus erilaisten vesien käsittelystä ja kyky optimoida prosessit asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vesi on elinehto, ja Owatec Groupilla on tiedot, teknologiat ja tahto varmistaa, että vesi ja raaka-aineet ovat jatkuvasti saatavilla kierrossa.

Kun etsit ratkaisua vedenkäsittelyn ja raaka-aineiden hyödyntämisen haasteisiin, Owatec Group on luotettava kumppanisi, joka on omistautunut teollisuuden jätevesien puhdistamiseen ja sivuvirtojen talteenottoon. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ja he auttavat sinua kehittämään kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka ovat omiaan vauhdittamaan liiketoimintaasi ja suojelemaan ympäristöä.


elintarviketeollisuus

kiertotalouden mukaista Vedenkäsittelyä Ruokatuotannon Ytimessä

Tarjoamme elintarviketeollisuudelle kestäviä ratkaisuja jätevesien puhdistamiseen ja ravinteiden talteenottoon. Asiantuntijoidemme innovatiiviset ratkaisukokonaisuudet auttavat vähentämään ympäristövaikutuksia ja optimoimaan resurssien käyttöä mahdollistaen merkittävät säästöt vedenkäsittelykuluissa.

referenssit

kuituteollisuus

Vesiratkaisuja Kuitujen Valmistukselle

Kuituteollisuuden tarpeisiin räätälöidyt vesikäsittelyratkaisumme ovat asiantuntijoidemme suunnittelema ja auttavat säästämään vettä sekä varmistamaan tehtaiden tehokkuuden samalla kun vähennetään ympäristövaikutuksia. Modulaariset cleantech – ratkaisumme eivät vaadi merkittäviä infra-muutoksia, ja ohittavat tehokkuudellaan perinteiset vedenkäsittelyaltaat.

kaivosteollisuus

Kestävää Vedenhallintaa Kaivosalueilla ja Arvokkaiden Sivuvirtojen Hyödyntäminen

Kaivosteollisuus kohtaa haasteita vesihuollon ja ympäristönsuojelun suhteen. Asiantuntijamme tarjoavat kokonaisratkaisuja vedenkäsittelyyn, jotka auttavat kaivosyrityksiä hallitsemaan vesiä ympäristöministeriön määrittämällä, kestävällä tavalla ja noudattamaan tiukkoja ympäristömääräyksiä. Samalla mahdollistamme arvokkaiden sivuvirtojen tehokkaan talteenoton ja hyödyntämisen, mikä parantaa kaivosyritysten resurssien hyödyntämistä ja ympäristövastuullisuutta entisestään.