Owatec Group mukana Aquatech Amsterdam 2023 tapahtumassa

Owatec Group osallistui Aquatech Amsterdamin 2023 messutapahtumaan 6 – 9.11.2023 Hollannissa edustaen ympäristöystävällistä sekä kustannustehokasta lähestymistapaa teollisen jäteveden ja lietteen käsittelyyn. Olimme osana Suomi Paviljonkia, yhdessä arvostettujen kumppaneiden kuten Rotary Industryn kanssa, tuoden esiin asiantuntemustamme ja ratkaisujamme, jotka tukevat tehtäväämme varmistaa puhdasta vettä ja raaka-aineita kaikkialle.

Suomi Paviljonki toi yhteen eri yrityksiä innovatiivisine ratkaisuineen

Modulaariset cleantech ratkaisut jäteveden käsittelyyn

Tuoden yhteen vesiteollisuudesta kiinnostuneet ja -edustajat saman katon alle, Aquatech tarjosi erinomaisen mahdollisuuden esitellä innovatiivisia ratkaisujamme teolliseen jäteveden ja lietteen käsittelyyn.

Yhteistyössä Rotary Industryn kanssa, ständillä oli nähtävissä myös mallennus flotaatioyksikön tehokkuudesta KTM-multifaasipumpun avulla, osoittaen miten mikro- ja nanokuplat mahdollistavat kustannustehokkaan kiintoaineen erottamisen jätevedenkäsittelyssä. Tämä yhteistyö ja innovatiiviset teknologiamme herättivät merkittävää huomiota ja kiinnostusta tapahtumassa.

Tapahtuma tarjosi myös hienon mahdollisuuden kansainväliseen vuorovaikutukseen. Keskustelumme eri maista tulleiden edustajien kanssa korostivat ratkaisujemme kansainvälistä merkitystä. Tiimimme, Jaakko, Päivi ja Jenni jakoivat tehokkaasti Owatecin näkemyksen ja kyvykkyydet jäteveden ja lietteen käsittelyyn eri teollisuusaloilla.

Yhteenvetona, Aquatech Amsterdam ei ollut vain tapahtuma tuoda cleantech ratkaisuja esille, vaan myös mahdollisuus korostaa sitoutumisestamme kiertotalouden edistämiseen ja ympäristön kestävyyden parantamiseen. Iso kiitos Jukalle ja Pirkolle (Lavango) kaikista messujärjestelyistä, sekä tuesta Suomen Vesifoorumi ja MikseiMikkeli, toivottavasti nähdään näissä merkeissä myös vuonna 2025.