Jäsenet:

Jaakko Pellinen (puheenjohtaja)
Hallituksen puheenjohtaja Jaakko Pellinen on yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja. Kemistin koulutuksen lisäksi Pellisellä on osaamista kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä sekä kehitysprojektien vetämisessä. Pellinen on lisäksi Sangen Oy:n perustaja, jossa hänellä vastuualueena tuotekehitys. Pellinen on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006.

Lauri Törrö,
Yhtiön hallituksessa toimii Lauri Törrö, joka on koulutukseltaan ekonomi ja päätoimeltaan kauppahuone / sijoitusyhtiö Finnkarelco Oy:n toimitusjohtaja. Laurilla on yli 17 vuoden kokemus kansainvälisestä B2B liiketoiminnasta. Lauri on hallituksen jäsen ja sijoittajaosakas Sensapex Oy:ssä, jonka tuotteiden globaalin myyntiverkoston ja valmistuskapasiteetin toteuttamisesta hän vastasi 2010-16. Lauri on myös ollut perustamassa ja on hallituksen jäsen Flexo Nordic Oy:ssa, Craftman Oy:ssa ja Nextime Oy:ssa sekä hallituksen jäsen Suomen Keräystuote Oy:ssa. Lauri vastaa Owatecin rahoituksesta ja on Yhtiön käytettävissä liiketoiminnan kehittämisprojekteissa.

Jere Reinikainen,
Oikeustieteen maisteri Jere Reinikainen on Suomen Juristit Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Hän on hallituksen jäsen Suomen Juristit Oy:ssä sekä useissa muissa yhtiöissä. Reinikaisella on pitkä yrittäjätausta ja hänen vahvuutenaan ovat yritysjuridiikka sekä yritysten ja yhteisöjen avustaminen. Reinikaisella on työkokemusta myös projektinjohtajan tehtävistä sekä Barona Oy:n aluejohtajan työstä.

Mikko Ahokas,
Mikko Ahokas, hallituksen jäsen.  Ahokas on koulutukseltaan Ympäristötieteen maisteri ja päätoimeltaan Biotalouden asiantuntijapalveluita tarjoavan yhtiön, Mikko Ahokas Consulting Oy:n toimitusjohtaja (2015- ).  Mikolla on lähes 20 vuoden kokemus ympäristöalan liiketoiminnosta. Ahokas on osallistunut myös useisiin merkittäviin energia-alan yritysjärjestelyihin ja Due Diligence -tehtäviin. Ahokas on Suomen Jätehuoltoyhdistys ry:n hallituksen jäsen sekä International Solid Waste Accociationin, ISWAn, maaedustaja. Ahokas on työskennellyt aiemmin Pinifer Oy:ssä (1999-2004), Salvor Oy:ssä laitospäällikkönä (2004-2005) St1 Biofuels Oy:ssä  teknisenä johtajana (2005-2011) sekä WSP Finland Oy:ssä yksikön päällikkönä (2011-2015).