Meille töihin osaksi parempaa ympäristön tulevaisuutta

Etsimme joukkoomme uusia tekijöitä, mahdollisesti juuri sinua!

Me tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan omaan rooliisi sekä teknologioiden kehittämiseen jatkuvasti kasvavassa ja oppivassa organisaatiossamme teollisuuden vedenkäsittelyn äärellä. Haluamme tukea työntekijöidemme ammatillisia kehittymistoiveita ja rakentaa motivoivia sisäisiä urapolkumahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee Tupoksessa, noin vartin ajomatkan päästä Oulun keskustasta.

TYÖNANTAJANA OWATEC

Owatecilla pääset työskentelemään firman missiolle omistautuneeseen porukkaan, jossa päivät ovat välillä hektisiä ja pitkiä, mutta myös henkilöstön palautumiseen ja hauskanpitoon satsataan. Odotamme, että owateciläisenä otat omistajuutta omasta työstäsi ja haluat tehdä sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Rennon välittömässä ilmapiirissämme emme nipota tai vahdi toistemme tekemisiä, mutta pyrimme puhumaan asioista suoraan ja siten kehittämään toimintaamme jatkuvasti organisaation kaikilla osa-alueilla. Kantava ajatus on, että olemme vastuussa tekemisistämme kaikille sidosryhmillemme. Arvostamme sitä, että ihmiset ovat omalla persoonallaan läsnä niin asiakastyössä, yhteistyökumppaneiden kesken kuin työyhteisössäkin.

Työskentelemme joustavasti liukuvalla työajalla ja etätyömahdollisuuksilla, ja tarjoamme paitsi kannustavan bonusjärjestelmän ja kattavan sairaskuluvakuutuksen, myös Eazybreak-työsuhde-edut, sekä sähköauton latauspisteet toimiston pihassa.

Seuraa meitä instassa!

#owateclive

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa avoimesta työnhausta tai esimerkiksi mahdollisesta uratarinasta Owatecillä, voit ottaa yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla.